Over Badess

Badess (online) marketing en communicatie

Mijn online marketing avontuur begon zo’n 10 jaar geleden toen ik naar aanleiding van een opdracht voor mijn communicatie studie mijn allereerste website in WordPress in elkaar puzzelde.

Vanaf dat moment ging ik het laten groeien van mijn website als één groot spel zien. Ik volgde verschillende trainingen over online marketing en SEO en werkte zelfs ruim twee jaar voor de Internet Marketing Unie; één van de grootste online marketing spelers van Nederland. 

Behalve op het gebied van (online) marketing ben ik ook veel werkzaam in de communicatie sector. Mijn positieve instelling in combinatie met hands-on mentaliteit en vakinhoudelijke kennis wordt vaak ingeschakeld om projecten te leiden en coördineren. Mijn meest recente opdracht was voor het Nederlandse Rode Kruis, waar ik op interim basis de rol van Coördinator Noodhulp district Haaglanden heb bekleed totdat de definieve coördinator aan kon schuiven. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het gehele Noodhulpteam in district Haaglanden plus alle COVID-19 interventies in de regio.

'Ze heeft me enorm goed geholpen met het verbeteren van mijn website en zonder haar had ik nu niet de resultaten van vandaag de dag.'
Raymond-van-Ravesteijn
Raymond van Ravesteijn
Footprints

Waar kun je mij voor inschakelen?

Deze klanten gingen je voor