Chihuahua imperium

Chihuahua events, webshop, boek en online ledenomgeving

Het begon allemaal als een marketing opdracht voor mijn opleiding communicatie aan Hogeschool Avans te Breda. De opdracht was iets in de richting van ´Schrijf een marketingplan´. Vol goede moed ging ik aan de slag. 

Al typende realiseerde ik mij dat ik het eigenlijk zonde van mijn tijd vond om iets uit te werken wat ik zelf nooit in de markt zou gaan zetten. Daarom besloot ik de opdracht net iets anders in te gaan vullen. 

Even voor dat moment was een klein hummeltje van amper een kilo, genaamd Bruce, mijn leven komen verrijken. Bruce de chihuahua. Een stoere naam voor zo´n klein hondje leek me geweldig! Met Bruce had ik grootse plannen. Opmerkingen over ‘chihuahua’s zijn geen honden’ en ‘wat moet je nou met zo’n cavia’ legde ik naast mij neer en ik volgde met hem de puppycursus, basiscursus én de vervolgcursussen.

Bij toeval kwam ik via Facebook in een groep terecht met duizenden chihuahua baasjes die net als ik een heel scala aan activiteiten met hun hondje uitvoeren. Van agility cursssen, tot doggydancing en ook heuse chihuahua keuringen en events. Mijn event organisatie hart ging sneller kloppen! Al snel viel mij iets op: wat jammer dat iedereen in die groepen zo op zoek is naar de evenementen en dat ze nergens even duidelijk vermeld worden. 

Je raadt het al… het marketingplan werd geschreven rondom een chihuahua evenementensite én na een hele hoop gepuzzel lanceerde ik een paar weken chihuahuauitjes.nl! Inmiddels is deze website verder uitgebreid met eigen events, een webshop, een boek én een online ledenomgeving! 

Chihuahuauitjes logo

Chihuahuauitjes.nl houdt je op de hoogte van alle chihuahua events in Nederland én Belgie. In de zomer van 2019 brachten we ‘Het grote chihuahua namenboek’ uit. Deze is te downloaden via onze website en binnenkort te koop via de webshop.

Bezoek de website

Via chihuahuagoodies.nl koop je de leukste gadgets voor jou en je chihuahua.

Bezoek de webshop

Chihuahuagoodies-logo-transparant

Chihuahuafans.nl is de eerste online chihuahua fan omgeving van Nederland. Dit pas gelanceerde platform zal in 2019 verder vorm krijgen.

Bezoek de ledenomgeving